Geen kantoorkosten, geen administratiekosten, geen secretaresses, geen lunches bij de golfclub en geen verrassingen. Wat dan wel? Eerlijke tarieven, zodat goed juridisch advies voor iedereen betaalbaar is.

Dat laatste vinden wij namelijk ontzettend belangrijk. Vraag aan een willekeurig persoon wat het eerste is dat in haar opkomt bij de woorden juridisch advies en het antwoord is meestal: duur! Omdat wij zelf ondernemers zijn weten we dat de drempel om een juridisch vraagstuk voor te leggen aan een deskundige hoog is. Wij besloten het daarom anders te doen. We hebben gekeken naar alle kostenverhogende randzaken en hebben deze zoveel mogelijk geschrapt. Het resultaat is een eerlijk uurtarief en een menselijke aanpak.

DEZE MOGELIJKHEDEN BIEDEN WIJ

INTAKEGESPREK

Gratis kennismaking

Voor een eenmalig oriënterend intakegesprek van 30 minuten brengen wij geen kosten in rekening. Tijdens het gesprek leg je jouw opdracht en wensen uit. Mocht je vraag tijdens het intakegesprek al worden beantwoord, dan betaal je dus niets.

UURTARIEF

Een eerlijk tarief

Je zult zien dat ons uurtarief lager is dan bij veel andere kantoren. Wij rekenen geen kantoor- en administratiekosten. Eventuele kosten die wij maken bij het uitvoeren van jouw opdracht, zoals diensten van derden, brengen wij transparant in rekening.

VASTE PRIJS

Vooraf bepaalde prijs

Het is mogelijk een vaste prijs af te spreken voor het uitvoeren van een bepaalde opdracht. Hierbij kun je denken aan het opstellen van algemene voorwaarden of het controleren van een contract. Afhankelijk van de opdracht gaan we samen in gesprek over een geschikte vaste prijs.

JURIDISCH VRAGENUUR

Boek het nu!

Heb je een korte vraag, wil je graag met ons (juridisch) sparren of wil je bespreken welke (juridische) weg je het best kunt bewandelen? Boek dan hier ons juridisch vragenuur. Maak een keuze uit een van de beschikbare momenten in onze agenda. De factuur ontvang jij gelijk per email.

‘Mijn huisbaas eiste onterecht € 1400 van mij. Flegal loste dat met één brief voor me op!’ 

 Vera, Nijmegen

SAMEN VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN