Geen kantoorkosten, geen administratiekosten, geen secretaresses, geen lunches bij de golfclub en geen verrassingen. Wat dan wel? Eerlijke tarieven, zodat goed juridisch advies voor iedereen betaalbaar is.

Dat laatste vinden wij namelijk ontzettend belangrijk. Vraag aan een willekeurig persoon wat het eerste is dat in haar opkomt bij de woorden juridisch advies en het antwoord is meestal: duur! Omdat wij zelf ondernemers zijn weten we dat de drempel om een juridisch vraagstuk voor te leggen aan een deskundige hoog is. Wij besloten het daarom anders te doen. We hebben gekeken naar alle kostenverhogende randzaken en hebben deze zoveel mogelijk geschrapt. Het resultaat is een eerlijk uurtarief en een menselijke aanpak.

DEZE MOGELIJKHEDEN BIEDEN WIJ

INTAKEGESPREK

Gratis kennismaking

Voor een eenmalig oriënterend intakegesprek van 30 minuten brengen wij geen kosten in rekening. Tijdens het gesprek leg je jouw opdracht en wensen uit. Mocht je vraag tijdens het intakegesprek al worden beantwoord, dan betaal je dus niets.

UURTARIEF

Een eerlijk tarief

Het uurtarief van Flegal gaat vanaf € 75 excl. btw (€ 90,75 incl. btw) per uur. Wij rekenen geen kantoor- en administratiekosten. Eventuele kosten die wij maken bij het uitvoeren van jouw opdracht, zoals diensten van derden, brengen wij transparant in rekening.

STRIPPENKAART

Voor vaste cliënten

Verwacht je regelmatig gebruik te maken van onze diensten? Koop dan een strippenkaart van tien uur werk, waarbij je er slechts acht betaalt. Niet alleen bespaar je daarmee kosten, maar ook tijd doordat er minder facturen verwerkt hoeven te worden. Vraag ons naar de voorwaarden.

VASTE PRIJS

Vooraf bepaalde prijs

Het is mogelijk een vaste prijs af te spreken voor het uitvoeren van een bepaalde opdracht. Hierbij kun je denken aan het opstellen van algemene voorwaarden of het controleren van een contract. Afhankelijk van de opdracht gaan we samen in gesprek over een geschikte vaste prijs.

NO CURE NO PAY

Wij winnen als jij wint

Het is mogelijk om een no cure, no pay afspraak te maken met ons. Dat wil zeggen dat wij pas betaald krijgen op het moment dat het afgesproken resultaat is behaald. Deze constructie is enkel mogelijk bij bepaalde soorten opdrachten, vraag ons naar de opties.

‘Mijn huisbaas eiste onterecht € 1400 van mij. Flegal loste dat met één brief voor me op!’ 

 Vera, Nijmegen

SAMEN VRIJBLIJVEND DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Contact