Regelmatig horen we dat de drempel om naar een advocaat te stappen (te) hoog is. Dat komt met name door de kosten. Gelukkig is een advocaat met een hoog prijskaartje in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Flegal helpt met betaalbaar juridisch advies. Voor iedereen! Hoe we dat doen? Daar kunnen we kort over zijn. We hebben geen imposante kantoren en hoge onkosten. Wat wij wél hebben is een nuchtere kijk op zaken, een hands-on mentaliteit, een flexibele houding en de drive om het maximale voor onze cliënten te behalen. En dat alles tegen een redelijk tarief.

HET GEZICHT ACHTER FLEGAL

FLEUR SMEETS LL.M.

Na de middelbare school wilde Fleur niets liever dan rechten studeren. Door een speling van het lot nam zij in plaats daarvan het familiebedrijf over. Op haar 31e besloot ze haar wens alsnog in vervulling te laten gaan en combineerde ze succesvol een studie Nederlands recht met het veeleisende ondernemerschap. Fleur is dan ook een echte doorzetter, het woord opgeven komt niet voor in haar woordenboek.

Haar kracht? Tijdens haar studie aan Maastricht University lag de nadruk op privaatrecht en bestuursrecht. Tel daarbij haar 25 jaar ervaring als ondernemer op en het resultaat is een jurist die zich zowel in haar particuliere als haar ondernemende cliënten kan verplaatsen.

Fleur verliest het menselijke aspect niet uit het oog en werkt graag oplossingsgericht. Haar cliënten omschrijven haar als toegankelijk, eerlijk en correct.

Fleur is onder andere actief op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht en bestuursrecht. Je kunt bij Fleur terecht met korte vragen, complexe dossiers en alles daar tussenin.

‘Dankzij Flegal is de WOZ- waarde van mijn pand eindelijk correct aangepast en heb ik zelfs over de afgelopen 5 jaar geld terug gekregen!’ 

Maria, Maastricht