RECHTSGEBIEDEN

Je kunt bij ons terecht met korte vragen, complexe dossiers en alles daar tussenin. Het intakegesprek van een half uur is gratis. Beantwoorden wij je vraag binnen die tijd, dan brengen wij niks in rekening. Hieronder vind je de rechtsgebieden waarbinnen Flegal actief is. Weet je niet waar je vraag onder valt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we er samen naar.

  • Contractenrecht

  • Ondernemingsrecht

  • Huurrecht

  • Personen- en Familierecht

  • Arbeidsrecht

  • Algemene civiele rechtsvragen

‘De hoge opleidingskosten hoef ik dankzij tussenkomst van Flegal niet aan mijn werkgever terug te betalen’ 

Heidi, Roermond

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

Om je een beeld te geven van wat wij voor je kunnen betekenen lichten wij hieronder een aantal van onze diensten uit. Natuurlijk kunnen wij veel meer, dus als jouw verzoek niet erbij staat, aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden, maar dan begrijpelijk

Zou het niet fijn zijn als algemene voorwaarden voor iedereen glashelder zouden zijn en niet enkel voor juristen? Wij vinden van wel. Wij schrijven je algemene voorwaarden dan ook in duidelijke en begrijpelijke taal. Geen ellenlange zinnen of lastig jargon, maar een heldere uiteenzetting van ieders rechten en plichten.

Tijdens een intakegesprek leren wij jou en je bedrijf kennen, identificeren we samen struikelblokken, maar ook kansen. Op basis van die informatie schrijven wij jouw ‘kleine lettertjes’ op maat voor je.

Liever klassieke voorwaarden? Natuurlijk kan dat ook. Bovendien heb je de mogelijkheid zelfgemaakte algemene voorwaarden door ons na te laten kijken. Zo ben je er zeker van dat je niks mist.

Brieven en bezwaren

 Het puntje van een scherpe pen is ’t felste wapen dat ik ken – Constantijn Huygens

Een sterke brief of een goed verwoord bezwaarschrift kunnen een wereld van verschil maken bij een geschil. Vaak weet je wel wat je wilt zeggen, maar krijg je het niet goed verwoord in een brief. Wij klimmen graag voor je in de pen en schrijven op maat gemaakte juridische brieven.  Hierdoor ben je niet uren bezig met het aanpassen van standaard brieven. Dat scheelt je veel tijd en moeite.

Je kunt de brief zelf ondertekenen en versturen of dit door ons laten doen. De keuze is volledig aan jou, maar wij overleggen hier natuurlijk graag met je over.

Afhankelijk van het type brief is het mogelijk om vooraf een vaste prijs af te spreken, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

juridische brief schrijven

‘De woningbouwvereniging verplichtte mij de 40 jaar oude vloer van mijn huurwoning te herstellen. Gelukkig was dit niet meer nodig na overleg door Flegal’ 

 Marianne, Maastricht

OOK HIERVOOR KUN JE BIJ ONS TERECHT

SAMEN DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN