Contactformulier

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we nemen graag de tijd voor je en kijken uit naar jouw bericht! Als je je telefoonnummer meestuurt, kunnen wij telefonisch contact met je opnemen als je dat wenst.

Flegal Juridisch Advies gebruikt jouw gegevens uit het contactformulier enkel om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

    Heb je een korte vraag, wil je graag met ons (juridisch) sparren of wil je bespreken welke (juridische) weg je het best kunt bewandelen? Boek dan nu ons juridisch vragenuur (kosten € 75, excl. btw).

    ONZE GEGEVENS OP EEN RIJ

    WAAROM WIJ GEEN BEZOEKADRES HEBBEN

    Om onze kosten zo laag mogelijk te houden hebben wij geen kantoorruimte. In plaats daarvan hebben wij het nieuwe werken volledig omarmd en dat zie je terug in onze tarieven. De meeste werkzaamheden en opdrachten kunnen wij uitvoeren middels contact via e-mail, telefoon, Zoom, WhatsApp of Skype. Mocht je graag een tête-à-tête met ons willen, dan kunnen wij bij jou op locatie langskomen of je treffen in één van de vele gezellige koffietentjes in Maastricht en omstreken.